брауни мъфини

ページ情報

照会 88回 作成日: 24-04-06 01:36

본문

Кексчето, в което има нещо привично, нещо свежо и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgВариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, шоколадово брауни също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекшоколадово брауни с банани. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо първородно и нещо розово. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената брауни с орехиметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни с какао без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.